,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 15 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienți" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

                Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, Othello vă permite să îl returnați in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea condițiilor de retur.

                Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare,lovire sau murdărie, să conțină toate accesoriile aferente produsului, să fie în ambalajul original. În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor (doar pentru achizițiile online) sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă. Returul se poate face doar prin CURIER RAPID.  În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.

               

                Rambursarea sumelor se va face la curier DUPA verificarea produsului.

                Schimbarea produsului cu un alt produs

                Dacă doriți schimbarea mărimii/culorii produsului comandat, sau înlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteți produsul/produsele pe care doriți să le schimbați prin curier, la adresa, împreună cu documentele specificate mai sus, după ce în prealabil ați notificat acest lucru pe mail.

               

                În cazul în care nu respectați condițiile de retur, precizate și în Termeni și Condiții, nu vom accepta returul dumneavoastră.

Completeaza formularul pentru retur.

Va vom contacta in cel mai surt timp posibil.

Multumim!